Ob vašem soglasju vam družbe iz skupine Philips glede na vaše izbire in vedenje lahko pošiljajo promocijska obvestila prek e-pošte, sporočil SMS in drugih digitalnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in družabna omrežja. Da bomo obvestila lahko prilagodili vašim izbiram in vedenju ter vam nudili najboljše osebno prilagojeno doživetje, lahko analiziramo in združujemo vaše osebne podatke.
Ti podatki lahko vključujejo:Podatke, ki nam jih posredujete
Podatke, ki jih aktivno delite z nami, kot so: ime, datum rojstva ali starost, e-poštni naslov, hišni naslov, država, spol, telefonska številka, profil v družabnem omrežju.Podatke, ki jih pridobimo prek komunikacije z družbo Philips
Podatke o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družabna omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.Philips vam omogoča možnost, da soglasje kadarkoli prekličete.

Več informacij lahko preberete v Obvestilo o zasebnosti in Pravilnik za piškotke.

philips

Promocija je končana.Izberite Philipsov televizor serije Perfomance in/ali enega od promocijskih avdio-izdelkov, mi pa vam povrnemo del kupnine v znesku 50 EUR ali 150 EUR. Za nakup televizorja serije Performance ali avdio-izdelkov iz promocije je znesek vračila 50 EUR, za sočasen nakup televizorja in avdio-izdelka iz promocije (oba morata biti navedena na istem računu) pa znaša znesek vračila 150 EUR.

Kupljen izdelek:

1. Izpolnite spodnji obrazec.
2. Izberite eno od možnosti nakupa:

a) Televizor + Avdio-izdelek -> Vračilo 150 €
b) Televizor -> Vračilo 50 €
c) Avdio-izdelek -> Vračilo 50 €

3. Kliknite Pošlji.
4. Potrditveno e-poštno sporočilo boste prejeli takoj po registraciji.
5. Po preverjanju podatkov boste prejeli potrditveno ali zavrnitveno e-poštno sporočilo. V kolikor je registracija potrjena, vam bomo na TRR naveden v registraciji nakazali ustrezen znesek.