Ob vašem soglasju vam družbe iz skupine Philips glede na vaše izbire in vedenje lahko pošiljajo promocijska obvestila prek e-pošte, sporočil SMS in drugih digitalnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in družabna omrežja. Da bomo obvestila lahko prilagodili vašim izbiram in vedenju ter vam nudili najboljše osebno prilagojeno doživetje, lahko analiziramo in združujemo vaše osebne podatke.
Ti podatki lahko vključujejo:Podatke, ki nam jih posredujete
Podatke, ki jih aktivno delite z nami, kot so: ime, datum rojstva ali starost, e-poštni naslov, hišni naslov, država, spol, telefonska številka, profil v družabnem omrežju.Podatke, ki jih pridobimo prek komunikacije z družbo Philips
Podatke o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družabna omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.Philips vam omogoča možnost, da soglasje kadarkoli prekličete.

Več informacij lahko preberete v Obvestilo o zasebnosti in Pravilnik za piškotke.

philips

Promocija je končana.POSTOPEK
(registracijo je potrebno opraviti samo v primeru vračila televizorja)

1. Izpolnite spodnji obrazec.
2. Potrdite podatke s klikom na gumb Pošljite.
3. Po opravljenem postopku registracije boste prejeli elektronsko pošto s potrdilom.
4. Po preverjanju pristnosti podatkov, boste na vaš elektronski naslov prejeli unikatno kodo, ki jo je potrebno priložiti pri postopku vračila televizorja.