Ob vašem soglasju vam družbe iz skupine Philips glede na vaše izbire in vedenje lahko pošiljajo promocijska obvestila prek e-pošte, sporočil SMS in drugih digitalnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in družabna omrežja. Da bomo obvestila lahko prilagodili vašim izbiram in vedenju ter vam nudili najboljše osebno prilagojeno doživetje, lahko analiziramo in združujemo vaše osebne podatke.
Ti podatki lahko vključujejo:Podatke, ki nam jih posredujete
Podatke, ki jih aktivno delite z nami, kot so: ime, datum rojstva ali starost, e-poštni naslov, hišni naslov, država, spol, telefonska številka, profil v družabnem omrežju.Podatke, ki jih pridobimo prek komunikacije z družbo Philips
Podatke o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družabna omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.Philips vam omogoča možnost, da soglasje kadarkoli prekličete.

Več informacij lahko preberete v Obvestilo o zasebnosti in Pravilnik za piškotke.

philips

Promocija je končana.Ob nakupu televizorja serije Performance ter zvočnika Soundbar v obdobju od 1.2.2022 do 31.3.2022 vam povrnemo kupnino 150 EUR.


Pravila promocije

  • Registrirajte se na www.tv-avdio-promocije.si najkasneje v 14 dneh od datuma nakupa proizvodov.
  • Potrdilo o nakupu izbranega Philips televizorja in zvočnika Soundbar je račun.
  • Znesek vračila bo povrnjen najkasneje v roku 40 dni od datuma potrditve registracije.
  • Vračilo dela kupnine lahko fizična oseba uveljavlja samo za en proizvod, z enim računom, pri enem partnerju.
  • Nakup mora biti opravljen v obdobju od 1.2.2022 do 31.3.2022 na izbranih prodajnih mestih.
  • Natančna pravila promocije so objavljena na tej strani.